stadsfest

har varit ensam hemma en vecka med barnen då C varit iväg på lite annat...
kan säga att jag beundrar alla ensamstående föräldrar, hur hinner ni med något av det ni vill, hur hinner ni med tvätt och annat nödvändigt???
jag har efter veckan ett stort tvättberg att ta mig igenom och dessutom borde vi nog se till att storstäda lite, tur att C är hemma igen!

de stora barnen har fått varsitt beting den här veckan, Alfons skulle använda sin vanliga röst och inte gnäll eller knasrösten när han pratade och Ina skulle städa upp golvet i hennes kombinerade garderob/skrivbordshörna.
Om detta klarades under veckan skulle vi idag gå ner till stadsfesten och se på Mojje.
Alfons har klarat sig riktigt bra och Ina kör ett sista ryck nu, hon är så inne i det att hon så smått börjar på hyllorna och skrivbordet också!

Så en strax efter lunch drar vi oss ner till mellanholmen, dom har ordnat en hel del aktiviteter under dagen också och det är lite skoj. Ska vara massa räddningsbilar av olika slag där och sen skulle det vara allsång och godisregn innan Mojje.
Ikväll kommer bla Saade att spela och barnen vill egentligen gå dit då men jag tror vi kör på varianten att öppna sovrumsfönstret och ligga i mamma och pappa sängen och lyssna istället för att gå ner och trängas med massa folk :)

Nu hoppas vi på uppehåll under dagen så vi slipper bli tokblöta och så det blir mycket folk när det faktiskt händer nåt skoj här i stan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0