Auktionsfynd! Allt under hundralappen och ...

foto0996 (MMS)

Auktionsfynd! Allt under hundralappen och allt fixade diskmaskinen!


Auktionspicknick är mysigt!

foto0992 (MMS)

Auktionspicknick är mysigt!


ibland är det lite extra söta med varandra!
både de stora med varandra och framförallt med lillebror :)

har varit till vc idag och visat bett/prickar eller vad det kan vara som G har, tänkte att det kunde vara svinkoppor men det var det inte, dom visste inte vad det kunde vara och det är bara att avvakta ännu en vecka och smörja med hydrokortison så länge...


stadsfest

har varit ensam hemma en vecka med barnen då C varit iväg på lite annat...
kan säga att jag beundrar alla ensamstående föräldrar, hur hinner ni med något av det ni vill, hur hinner ni med tvätt och annat nödvändigt???
jag har efter veckan ett stort tvättberg att ta mig igenom och dessutom borde vi nog se till att storstäda lite, tur att C är hemma igen!

de stora barnen har fått varsitt beting den här veckan, Alfons skulle använda sin vanliga röst och inte gnäll eller knasrösten när han pratade och Ina skulle städa upp golvet i hennes kombinerade garderob/skrivbordshörna.
Om detta klarades under veckan skulle vi idag gå ner till stadsfesten och se på Mojje.
Alfons har klarat sig riktigt bra och Ina kör ett sista ryck nu, hon är så inne i det att hon så smått börjar på hyllorna och skrivbordet också!

Så en strax efter lunch drar vi oss ner till mellanholmen, dom har ordnat en hel del aktiviteter under dagen också och det är lite skoj. Ska vara massa räddningsbilar av olika slag där och sen skulle det vara allsång och godisregn innan Mojje.
Ikväll kommer bla Saade att spela och barnen vill egentligen gå dit då men jag tror vi kör på varianten att öppna sovrumsfönstret och ligga i mamma och pappa sängen och lyssna istället för att gå ner och trängas med massa folk :)

Nu hoppas vi på uppehåll under dagen så vi slipper bli tokblöta och så det blir mycket folk när det faktiskt händer nåt skoj här i stan!


På väg till stranden. Vi har tältsemester ...

foto0965 (MMS)

På väg till stranden. Vi har tältsemester tid farmors stuga.


det tar sig...

vet ni vad?
vi har snart ett kök igen!!!!

kan erkänna att de sista veckorna har varit mer än lovligt dryga med disk i badkaret och trolleri för att servera lunch och middag... men nu så börjar jag se ljuset igen!
ikväll eller inatt kanske jag ska säga har jag faktiskt kört diskmaskinen och bara det!!! kunde inte hejda mig utan var tvungen att köra den fast den inte blev full, tog med några rena tallrikar bara för att se hur det skulle bli, dom behövde nog en ordentlig disk efter all badkarsdiskning ;)
Bilder på köket kommer, ska se om jag kan leta fram några gamla bilder också så ni får se vilken fantastisk skillnad det är!

Storskruttarna är hos farmor i stugan och myser och lillfisen och jag vi har haft en em/kväll i leendets tecken...
Vi lämnade av de stora i Birsta där farmor hämtade och sedan gick vi i lite affärer, nya skor till honom inhandlades och han flörtade rätt rejält med expediterna.
Han tog sig friheten att sova middag väldigt sent och väldigt länge vilket gjorde att han var vaken rätt länge, kvart i tio gick vi in i affären för att handla diskmaskinssalt och spolglans som man tydligen skulle använda i en tom maskin innan man fick använda den på riktigt...
Under vår lilla stund i affären spred den lille charmören leenden omkring sig. Vi hämtade lite mat direkt efter och där fortsatte han att prata och le.
Och ett leende har snabb effekt!
människorna han tittade på, log mot, vinkade till
många gick från lite trötta, sura till att le dom med en del kostade på sig att prata lite med honom och andra vinkade. En kille på pizzerian gick från att torka tårar till att försiktigt börja le igen!

leenden och små ord kan betyda mycket...
och jag är glad att jag fick ge dig ett leende ikväll annika!


Vi har kvällsbadat 2 kvällar i rad:-) idag...

foto0961 (MMS)

Vi har kvällsbadat 2 kvällar i rad:-) idag prövade vi sälstens bad, det var kallt tyckte alfons, men man kunde hitta många fina stenar! Igår var vi på smitingen, det var rätt vindar och riktigt skönt. Få förunnat att bo med så många fina havsbad "runt knuten" blir många fler besök i sommar!


RSS 2.0