kanske dax att uppdatera?!

händer massor här och det är knappt så jag hinner med... dagarna springer fram och rätt vad det är inser man att det är helg igen bara för att inse att det är måndag. Det kanske kan liknas med hur man kollar igenom barnens garderober och inser att dom har kläder så det räcker och blir över och två veckor senare ser de ut som Papphammar i allt dom tar på sig ;)

Nåväl, här hemma har vi nu skiftat, jag jobbar och C är hemma med barnen. Det kanske ni listade ut på min förra bild ;) Jag valde tillslut att ta jobbet som lärare i träningsskolan och jag är väldigt glad att jag tog det beslutet! Det är fantastiskt roligt att jobba med dessa ungdomar (jag har de äldsta) och jag dagarna går superfort. Jag lär mig massa nytt och sätts på prov utan dess like när jag ska försöka hitta just deras nivå!
Jag stormtrivs!


Hemma pyser dom på, det tar ju trots allt sin lilla tid att komma in i heltidspappa... så det har funnits dagar då jag kommit hem och diskbänken sett ut som bilden innan, men det har också varit dagar då jag kommit hem och haft maten ståendes på bordet och familjen sittandes och väntar på mig!
Dom hittar sina rutiner och jag släpper och lär mig att allt inte behöver göras precis som jag vill :)

Ikväll har jag och småtrollen haft hemmabiomys med Toy Story och popcorn, nu sover alla barn sött, C är ute med kompisar och jag funderar på om även jag ska gå och sova!


Det är tur att jag gått ART... annars skul...

foto0660 (MMS)

Det är tur att jag gått ART... annars skulle jag nog bli galen av att komma hem till det här;-)


Lunch på ikea:-) kallt och gott till tände...

foto0652 (MMS)

Lunch på ikea:-) kallt och gott till tänder som kliar:-)


med skräckblandad förtjusning...

... inser jag att det snart är den 7e januari och då börjar jag jobba!!!

har varit många turer runt jobb och jag har haft turen att kunna välja lite vart jag vill vara, jag har haft 4 olika rektorer som "dragit" lite i mig och det har kännts jätteskoj. Nu föll lotten på träningsskolan och det känns superkul att få göra nåt nytt! Jag var där och kollade lite och skrev på papper igår och på fredag börjar jag. Skönt nog så är det studiedag och extra skönt är att de andra pedagogerna på träningsskolan är på utbildning så jag har stället nästan för mig själv och kan ägna mig åt att rota runt och göra mig hemmastadd :)

sen är det med fasa jag inser hur fort detta år har gått, undrar om jag hunnit ens hälften jag tänkt att jag skulle göra när jag var mammaledig?! och hur ska min lille prins klara sig utan mig hela dagen?
svaren är att nej, jag har nog inte gjort hälften, jag har sett till att njuta av dagen och ta den som den kommit, jag har gjort det jag velat och inte det jag borde... och jodå, lille prinsen kommer klara sig utmärkt med pappa, det gick ju superbra med de andra två! Jag får komma ihåg att han kanske inte prioriterar lika som jag gjort och då brukar det mesta lösa sig...

gäller mest för mig att våga släppa och inse att liten börjar bli stor, vi är i en ny fas nu, under utveckling...
det är spännande och jag gissar på att vi alla kommer vara rätt slutkörda under de närmsta veckorna!


energipåfyllning

Vissa människor är helt enkelt bäst, ni vet sånna där ofattbart bra vänner som betyder mycket mer än man anar, sånna som det kan gå månader mellan gångerna och ändå känns det som om det var igår, dom som man kan berätta allt, ja då menar jag allt, för och man behöver inte göra en massa runtförklaringar samtidigt...

ja, har ni någon sån vän så vet ni vad jag menar och då vet ni att man fylls av energi när man träffats!
Jag har precis varit och fikat med min, vi lämnade alla stora barn hemma och Gustav passade lämpligt nog på att sova sig genom fikat... och nu är jag glad i hela kroppen :)


Andra vänner har man inte ens träffat men dom känns "riktigta" ändå. En av dessa vänner förgyllde min vardag när Gustav var liten och jag blev glad ända in i hjärtat av hennes överraskning, häromdagen hade jag chansen att ge tillbaka lite, jag hoppas ni hade det riktigt bra idag!

Så med ny energi ska jag nu ta tag i hemmet, ska passa på att göra lasange och fortsätta med tvätten!


RSS 2.0