Godmorgon tisdag!

godmorgon på er, ni som har hittat hit, efter Jennys snälla pålysning om min blogg så kanske det är några som faktiskt hittar hit och läser :)

Jag kanske ska se till att presentera mig lite då...
Heter Mathilda och är en nyfiken, glad, spontan trebarnsmamma som hamnat i Ångermanland, ursprungligen har jag mina rötter i Västmanland men jag hamnade här när jag började studerar till lärare. Jag har gjort några försök att flytta neröver igen men har varje gång insett att det är här jag och familjen trivs.
Familjen består av pappa C, storasyster Ina 5år, lillebror Alfons 4 år som ju faktiskt också är storebror och minstebror Gustav 6 mån.

Jag ska strax se till att lämna de stora på förskolan, ska lyckas övertala Alfons om att det faktiskt är bra att vara där och leka lite, han vill gärna stanna hemma med mig och det hade han ju kunnat få om det inte vore för att jag ska iväg på ett möte i em.
Ett ganska spännande möte vill jag iaf tro, det är en utbildningsem för några som fått jobb som pedagogiska tränare och så fick jag komma med eftersom dom gärna vill ha mig med när det blir dax att börja jobba igen och C ska vara hemma med Gustav. Dom lovar inte anställning till våren men att gå i em lär ju öka chanserna kan jag tycka och utbildningar är alltid skoj. Återstår att se om om Gustav vill hålla min planering och sova då...

Kommentarer
Postat av: Petra

Tjoho - äntligen har det blivit en bloggare av dig också ;-)Kram på dig

Petra

2010-09-28 @ 09:20:46
URL: http://blog.willvin.se/
Postat av: mathilda

japp, jag kunde inte längre låta bli ;)

fick ju dessutom en utmärkt start med en måndagslista :)

2010-09-28 @ 10:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0