idag blir en lååång dag...

här hemma är vi alla väldigt trötta... eller kanske inte alla... grabbarna vaknade som vanligt strax innan sex, men idag blev det ju strax innan fem... vet en stor kille som kommer vara väldigt trött ikväll.
resultatet av en usel natt blev att vi hamnade i soffan och tittade på bompa, med facit i hand skulle vi gjort som vi brukar och gått ner istället. Jag somnade nämligen i soffan och G lirkade sig ur mitt grepp och rullade blixtsnabbt ner från soffan och slog huvudet i trägolvet. Det finns massor av kuddar och puffar nedanför soffan men inte träffade han någon av dom heller...

Ina vaknade av lillebror som skrek förtvivlat och hade han inte skrikit hade hon säkert sovit minst 2 timmar till, hon somnade nämligen efter tio igår då hon hade svårt att varva ner efter att varit på halloweenkalas hos bästisarna. Påhittiga L hade bjudit 3 kompisar till hennes tvillingar och dom åt middag och hade skattjakt och lite spökmys. Middagen bestod av grodslem, harbajs och avhuggna fingrar.... Ina berättade att det enda hon vågat äta var harbajset för det såg man faktiskt att det var köttbullar ;) fingrarna hade ju naglar så dom kunde man inte äta! :)

Dagens göra blir att hålla koll på G (efter slaget i huvudet)... plocka undan lite (evighetsgörat ni vet)... hålla koll på de stora syskonen (trötta barn är nästan alltid detsamma som syskonfighter)...

vi måste nog helt enkelt se till att hitta på nåt skoj, kanske en tur till kristinaskolans skolgård som är full av roliga kanor och klätterställningar!

Kommentarer
Postat av: Petra

Men ååååh vilken tidig morgon du fick... inte kul... mina ungar är sjusovare - och de vaknade nu vid strax efter 8 vintertid - det känns mer lagom... ;-)



Håller tummarna för att det är okej med lille G... hua vad läskigt!



Kram och ha en bra dag!

2010-10-31 @ 08:24:16
URL: http://blog.willvin.se/
Postat av: tildan

Tidigt blev det, det verkar som om det bara är Ina som ärvt sjusovargenen från sina föräldrar :)



jag både hoppas och tror att Gustav är ok, han är som han brukar och reagerar även nu när han sover... men lite nojjig blir man allt när de slår i huvudet, tur att barn är mjuka och att mormor kan ha tel.jour :)



kram

2010-10-31 @ 08:31:00
URL: http://tildan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0