med skräckblandad förtjusning...

... inser jag att det snart är den 7e januari och då börjar jag jobba!!!

har varit många turer runt jobb och jag har haft turen att kunna välja lite vart jag vill vara, jag har haft 4 olika rektorer som "dragit" lite i mig och det har kännts jätteskoj. Nu föll lotten på träningsskolan och det känns superkul att få göra nåt nytt! Jag var där och kollade lite och skrev på papper igår och på fredag börjar jag. Skönt nog så är det studiedag och extra skönt är att de andra pedagogerna på träningsskolan är på utbildning så jag har stället nästan för mig själv och kan ägna mig åt att rota runt och göra mig hemmastadd :)

sen är det med fasa jag inser hur fort detta år har gått, undrar om jag hunnit ens hälften jag tänkt att jag skulle göra när jag var mammaledig?! och hur ska min lille prins klara sig utan mig hela dagen?
svaren är att nej, jag har nog inte gjort hälften, jag har sett till att njuta av dagen och ta den som den kommit, jag har gjort det jag velat och inte det jag borde... och jodå, lille prinsen kommer klara sig utmärkt med pappa, det gick ju superbra med de andra två! Jag får komma ihåg att han kanske inte prioriterar lika som jag gjort och då brukar det mesta lösa sig...

gäller mest för mig att våga släppa och inse att liten börjar bli stor, vi är i en ny fas nu, under utveckling...
det är spännande och jag gissar på att vi alla kommer vara rätt slutkörda under de närmsta veckorna!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Kul att du är med och tävlar hos mig :)

Lycka till och ha en trevlig helg!

2011-01-05 @ 23:33:29
URL: http://vanitas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0