heldag på stormhatten

Idag var det heldag på stormhatten! Stormhatten är föräldrakooperativet som de äldsta barnen går på. Jag gillar stället och det har sina fördelar med föräldrakooperativ men det är inte utan att jag saknar det gamla stället Sländan som kommunen tyvärr bestämde sig för att stänga. Kanske inte stället i sig jag saknar utan mest personalen som var fantastiska och ännu mer fantastiska tillsammans. Bra kemi i personalgruppen gör massor när man jobbar med barn och ungdomar.

Igår flöt dagen som i dimma, trots att det var strålande sol ute... vet faktiskt inte hur jag fick dagen att gå, vet att jag skrev lite mail och lyckades få ihop lite mer innehåll till dagispåsen, bra innehåll dessutom :) men sen då? Rätt vad det var så var klockan dax att hämta de andra och efter att ha handlat och gjort köttgryta var det ju kväll!!!
Min plan på att lägga mig tidigt sprack också... C hade hyrt en film när han och A var iväg för att fixa en slang till A´s cykel.

A är en liten galning på cykel... och den hemmagjorda springcykeln är den som är roligast att trixa på... allt som oftast står jag med hjärtat i halsgropen och väljer att titta bort. Bara för att missa något trix han faktiskt klarar, något som jag tror ska sluta i blod och tårar...


Harry Brown tror jag filmen hette i alla fall och den var faktiskt riktigt bra, jag somnade inte trots att jag var jättetrött och det brukar vara ett bra betyg ;)

G tyckte det var spännande att vara på dagis hela dagen... Bärsjal och hörselkåpor var med men endast kåporna användes, eller höröron som barnen här hemma kallar dom... så här såg han ut förra gången vi jobbade heldag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0