tiden går fort...

ja, så är det inser man när man blir gammal...

det var 5(!) dagar sen jag bloggade...
det är mindre än 20 dagar kvar till julafton...
det är ca en månad kvar tills jag börjar jobba, förutsatt att jag får nåt av jobben;)
det är sista dagen på muppsans NOKAutmaning!

så med sista dagen och ett inte allt för kontinuerligt bloggande om det är det kanske på plats att jag gör en sammanfattning av dessa veckor med Noka.

Noka är enligt mig ruggigt smidigt, jag har under dessa två veckor fått  tillbaka rutinen att äta frukost, det har blivit en shake samtidigt som jag matat G.
Shaken är faktiskt riktigt god om man blandar ut den med mer mjölk eller mindre pulver, en annan variant som jag gillar är att spä ut den med vatten.
Har provat nudlarna och tyckte tyvärr inte att dom var någon hit, smaken var det inge fel på men jag gillade inte konsistensen.
Konsistensen på shaken kan jag också få till lite fel, dvs om det blir för mycket skum, då går den bort... så jag skakar absolut inte mer än nödvändigt!

Målen då, jo jag kommer med god marginal i min klänning som jag tänkt ha på lördag, det borde innebära mellan 3-5 cm, så nu måste jag bara se till att byta dragkedja...
Vågen har gått neråt och då har jag ändå inte kört stenhårt utan unnat mig nåt gott då och då, har ju knappast gått upp alla kg på några veckor så det får ta lite tid att ta bort dom med...
Jag har provat Zumba och insett att det kommer krävas en lång inlärning med många skratt innan det sitter, skam den som ger sig ;)

På det stora hela är jag nöjd med min prestation och jag kommer fortsätta ta till Noka som frukostalternativ, ibland kanske det blir fler på en dag, beroendevart jag kommer jobba kanske jag kör en "baraNokaperiod" lagom efter jul och nyår...

Det har varit kul att va med i muppsans utmaning och främst då jag blir inspirerad av att läsa de andras bloggar, sen får man ju lite piska på sig också när man har fler med sig! Så blir det en till är jag med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0